Menu
 

18 cilvēki cietuši satiksmes negadījumos pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā

  • Autors:  Apriņķis.lv
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Darba nedēļas otrajā pusē ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 76 ceļu satiksmes negadījumus, kuros traumas guvuši 18 cilvēki, arī septiņi gājēji un velosipēdisti. Cilvēki cietuši arī negadījumos Mārupē, Valdlaučos un Upeslejās.

Ceturtdien Lielajā ielā Mārupē automašīnu “BMW 318D” un “VW Passat” sadursmē miesas bojājumus guvis 30 gadus vecs vīrietis. Ķekavas novada Valdlaučos “Seat Leon” un “Audi A4 Avant” sadursmē ievainojumus guvusi 41 gadu veca sieviete un 26 gadus vecs vīrietis, bet Stopiņu novada Upeslejās sadūrušās automašīnas “Lexus” un “Toyota Corolla”, un savainoti 48 un 80 gadu veci vīrieši.

Bez cietušajiem beigušies pa četriem ceļu satiksmes negadījumiem Jūrmalā un Salaspils novadā, kā arī pa vienam Ikšķiles, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Siguldas un Stopiņu novados.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 305 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 95 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 11 personas, tostarp pa vienai Baldones un Inčukalna novados.

Likumsargi kopš ceturtdienas arī reģistrējuši divas transportlīdzekļa zādzības (arī vienu Mārupē), desmit velosipēdu zādzības (arī vienu Ikšķilē), kā arī 19 zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Jūrmalā).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.