Menu
 

Stopiņu pagastā un Jūrmalā degušas vieglās automašīnas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Aizvadītās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu.

Sestdienas pēcpusdienā tika saņemts izsaukums uz Slokas ielu Jūrmalā, kur dega vieglā automašīna viena kvadrātmetra platībā. Savukārt pirmdien no rīta plkst.5.43 VUGD saņēma izsaukumu uz Ropažu novada Stopiņu pagastu, kur vieglā automašīna dega 10 m2 platībā. Plkst. 7.34 ugunsgrēks tika nodzēsts.

Sestdien plkst. 6.52 VUGD saņēma izsaukumu uz Artilērijas ielu Jūrmalā, kur divstāvu dzīvojamā mājā dega sadzīves mantas 8 m2 platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts divu stundu laikā.

Vēl Skolas ielā Olainē piecstāvu dzīvojamā mājā otrajā stāvā dega elektroinstalācijas vads, Salaspils novada Salaspils pagastā angāra tipa ēkā – skaidas putekļu kamerā (1 m2), Zeltrītu ielu Mārupē – sausā zāle (4 m2), bet Rūpniecības ielā Mālpilī un Ādažos – atkritumi.

Aizvadītajās diennaktīs Pierīgā saņemti trīs izsaukumi par ceļa braucamajai daļai pārkritušiem kokiem. Divi izsaukumi tika saņemti uz Jūrmalu, viens – uz Ķekavas novada Baložiem.

Jau ziņots, ka ceturtdien pēcpusdienā VUGD saņēma informāciju, ka mežā Ādažu novada Carnikavas pagastā atrodas cilvēks, kurš saviem spēkiem nevar no tā izkļūt. Sazinoties telefoniski, cilvēks tika atrasts un iznests no meža līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.