Menu
 

Ugunsgrēkā Garkalnes novadā gājis bojā cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ugunsgrēkā Garkalnes novadā gājis bojā cilvēks Foto: pixabay.com

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 40 izsaukumus, tostarp uz Garkalnes novadu, kur dega gāzes uzpildes stacijas mājiņa, šajā ugunsnelaimē gājis bojā cilvēks.

Otrdienas rītā plkst. 5.01 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Garkalnes novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies gāzes uzpildes stacijas mājiņā. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka mājiņa deg 50 m2 platībā. Ugunsgrēkā dzīvību zaudējis viens cilvēks. Plkst. 7.30 ugunsgrēks tika likvidēts, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, papīri, koki, sausā zāle, niedres, salmi, elektrības vadi, četras vieglās automašīnas, garāžas jumts un pirts.

Kopumā laika posmā no šī gada 15. oktobra plkst. 6.30 līdz 16. oktobra plkst. 6.30 VUGD saņēma 40 izsaukumus, no kuriem 19 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 15 uz glābšanas darbiem, bet seši no izsaukumiem bija maldinājumi, vēsta I. Palkavniece.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.