Menu
 

Olainē automašīna notriekusi velosipēdistu, policija aicina atsaukties aculieciniekus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Ceturtdien plkst.15.08 Olainē, Rūpnīcas un Rīgas ielas krustojumā, automašīnas “MAN TGA” ar piekabi vadītājs uzbrauca velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā.

Valsts policija skaidro notikušā apstākļus un aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 67219765, 26467582 darba dienās no pulksten 8.00 līdz 16.30.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, cietuši septiņi cilvēki un viens gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir trīs velosipēdisti.

Aizturēti divi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 46 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un četri protokoli par agresīvu braukšanu.

Rīgā un Pierīgā pēdējo ceturtdien arī reģistrētas divas velosipēdu zādzības.

Ceturtdien plkst. 7.11 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Ropažu novada Ropažu pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Notikuma vietā konstatēts, ka deg divstāvu dzīvojamā māja pilnā 130 m2 platībā un tai ir iebrucis jumts. Plkst. 14.58 ugunsgrēks tika likvidēts.

(papildināta ar 2.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.