Menu
 

Jūrmalā, Mārupē un Berģos degušas vieglās automašīnas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pagājušās nedēļas otrajā pusē no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis astoņus izsaukumus.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts ceturtdien pirms pusnakts Valtera prospektā Jūrmalā, kur dega šķūnis ar malku un tuvumā esošā vieglā automašīna 28 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts nepilnu divu stundu laikā, informēja VUGD.

Divi izsaukuni saņemti no Mārupes – ceturtdien Kurmales ielā elektrības sadales skapī dega elektrības vadi, bet svētdien Zeltrītu ielā dega vieglā automašīna. Svētdien no rīta Garkalnes pagasta Berģos dega vieglā automašīna un apdega blakus esošā autoservisa logs un garāžas vārti 9 m2 platībā.

Ceturtdien pievakarē uz Vidzemees šosejas Garkalnes pagastā bija notikusi trīs vieglo automašīnu sadursme. Cilvēki no automašīnām bija izkļuvuši saviem spēkiem, glābēji atvienoja akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Ceļu satiksmes negadījuma sekas novērstas arī sestdien Inčukalna pagasta Gaujā.

Piektdien Tukuma ielā Jūrmalā glābēji sazāģēja uz ceļa braucamās daļas nolūzušu koku, bet sestdien Pulkveža Brieža ielā Siguldā no gājēju ietves novāca uz tās uzkritušu telekomunikāciju stabu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.