Menu
 

Medemciemā degusi kūdra, Dreiliņos – dārza māja

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem saņēmis sešus izsaukumus. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts svētdien Olaines novada Medemciemā, kur dega kūdra 12 kvadrātmetru platībā, informēja VUGD.

Sestdien Ropažu novada Stopiņu pagasta Dreiliņos degusi dārza māja 10 m2 platībā, ugunsgrēks likvidēts pusotras stundas laikā. Ceturtdien neapsaimniekotā ēkā Rīgas ielā Baldonē dega atkritumi 5 m2 platībā, bet Siguldas novada Krimuldas pagastā vienstāva dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 1 m2 platībā.

Jau ziņots, ka ceturtdien pēcpusdienā Saulkrastu novada Sējas pagastā pie Murjāņiem bija noticis ceļu satiksmes negadījums – divu kravas un vienas vieglās automašīnas sadursme. Notikuma vietā strādāja 19 ugunsdzēsēji glābēji, kas sakārtoja ceļa braucamo daļu un no automašīnām atbrīvoja trīs cilvēkus, kuriem Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. No kravas automašīnām fiksēta degvielas noplūde, kas apturēta un izlijusī degviela savākta, izmantojot absorbentu.

Piektdien ceļu satiksmes negadījums bija noticis Ķekavas novada Baldones pagastā, kur bija avarējusi vieglā un kravas automašīna. Pirms VUGD darbinieku ierašanās cilvēki bija izkļuvuši no automašīnām saviem spēkiem. Tika sakārtota ceļa braucamā daļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.