Menu
 

Ražošanas ēkā Daugmalē degušas skaidas, Jūrmalā – bērnu velosipēds

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem saņēmis septiņus izsaukumus. Lielākais ugunsgrēks reģistrēts ceturdien vakarā Ķekavas novada Daugmales pagastā, kur vienstāvu ražošanas ēkā, skaidu bunkurā dega skaidas 10 kvadrātmetru platībā. Kā informēja VUGD, ugunsgrēks tika likvidēts divu stundu laikā.

Ceturtdien vakarā ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā Oškalna ielu Jūrmalā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka otrā stāva kāpņu telpā deg bērnu velosipēds un grīda 2,5 m2 platībā. No piedūmotās ēkas ugunsdzēsēji evakuēja četrus cilvēkus. Ugunsgrēks likvidēts nepilnas stundas laikā.

Naktī uz piektdien Vīnkalnu ielā Mārupē dega divas vieglās automašīnas, bet Saulkalnes ielā Salaspilī, Kāpu ielā Jūrmalā un Mežvidu ielā Baldonē dzīvojamo māju dūmvadā deguši sodrēji.

Ceturtdien VUGD saņēma izsaukumu uz Daibes ielu Mārupē, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību no automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Notikuma vietā sakārota ceļa braucamā daļa un automašīnām atvienotas akumulatoru klemmes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.