Menu
 

Salaspils novadā glābēji savākuši no kravas automašīnas noplūdušu dīzeļdegvielu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem saņēmis sešus izsaukumus.

Plkst. 1.43 naktī uz piektdienu ugunsdzēsēji steidzās uz Salaspils novadu, autoceļu Rīgas apvedceļš – Salaspils, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā konstatēts, ka avarējusi kravas automašīna un no tās degvielas bākas notiek dīzeļdegvielas noplūde. Ugunsdzēsēji glābēji traukos savāca noplūdušo dīzeļdegvielu un apturēja noplūdi. Plkst.4.14 darbi notikuma vietā noslēdzās.

Nedēļas izskaņā VUGD palīdzība bija nepieciešama arī Talsu šosejā Jūrmalā, kur vienstāva sabiedriskas ēkas fasāde dega LED izkārtne 0,01 m2platībā, Ķekavas novada Keķavas pagastā, kur celtniecības konteinerā dega atkritumi 8 m2 platībā, un Mārupes novadā, kur vienstāva neapsaimniekotā ēkā dega atkritumi 3 m2 platībā.

Vēl Olaines novada Olaines pagastā pusotra stāva dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 0,1 m2 platībā, bet Siguldas novada Inčukalna pagastā uz ceļa braucamās daļas bija uzkritis koks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.