Menu
 

Mārupes novadā notikusi sniega tīrīšanas mašīnas un vieglās automašīnas sadursme

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustratīvs foto - "Latvijas Valsts ceļi" Ilustratīvs foto - "Latvijas Valsts ceļi"

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 58 izsaukumus – astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 44 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi. Saistībā ar spēcīgo snigšanu pieauga saņemto izsaukumu skaits uz ceļu satiksmes negadījumu seku likvidēšanas darbiem un ceļa braucamās daļas atbrīvošanu no nolūzušiem kokiem. Palīdzība bija nepieciešama arī Mārupes novadā.

Kā informē VUGD, pirmdien no rīta Mārupes novada Salas pagastā bija notikusi sadursme starp sniega tīrīšanas mašīnas šķūri un vieglo automašīnu. Cilvēki no vieglās automašīnas izkļuva paši saviem spēkiem. Ar absorbenta palīdzību ugunsdzēsēji glābēji savāca uz brauktuves izlijušo hidraulisko eļļu. Ugunsdzēsēji glābēji vieglo automašīnu novilka no brauktuves.

Kopumā ugunsdzēsēji glābēji pirmdien devās uz septiņiem ceļu satiksmes negadījumiem, no tiem četri bija notikuši Rīgā un Rīgas reģionā. Savukārt sešas reizes ceļa braucamā daļa atbrīvota no nolūzušiem kokiem, šie izsaukumi saņemti lielākoties Kurzemē, norāda VUGD pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.