Menu
 

Stopiņu novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Stopiņu novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Foto no arhīva

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 42 izsaukumus, tostarp uz Stopiņu novadu, kur dega koka mājas, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Pirmdien plkst. 20.00 glābēji steidzās uz Stopiņu novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamajā mājā. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg divas kopā sabūvētas vienstāva koka dzīvojamās mājas 180 m2 platībā. Ugunsdzēsējiem veiksmīgi izdevās no uguns izplatības nosargāt blakus esošās mājas, un tieši pusnaktī šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts, vēsta glābšanas dienesta pārstāve.

Aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, sodrēji ēkas dūmvadā, koks, kūdra, dūmu svece, siena ruļļi traktora piekabē, grīda neapsaimniekotā ēkā, saimniecības ēka un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Laika posmā no šī gada 22. oktobra plkst. 6.30 līdz 23. oktobra plkst. 6.30 glābšanas dienests kopumā saņēma 42 izsaukumus, no kuriem 16 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 20 uz glābšanas darbiem, bet seši no izsaukumiem bija maldinājumi, vēsta I. Palkavniece.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.