Menu
 

Kopš pirmdienas ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 19 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēts 281 ceļu satiksmes negadījums, cietuši 13 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir viens gājējs un viens velosipēdists, liecina Valsts policijas informācija.

Trešdien, 21.decembrī, ap plkst.19.20 Jūrmalā, Skolas ielā, pēc sākotnējās informācijas, automašīnas “VW Golf” vadītājs uzbrauca gājējai, kura gāja bojā notikuma vietā. Valsts policija turpina skaidrot negadījuma apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti septiņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Atbilstoši jaunajai kārtībai, diviem “dzērājšoferiem” noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, bet pieci, kuriem alkohola koncentrācija pārsniedza 1,5 promiles, tiks saukti pie kriminālatbildības.

Kopš pirmdienas arī sastādīti 75 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un septiņi protokoli par agresīvu braukšanu.

Rīgā un Pierīgā pēdējo triju dienu laikā reģistrētas piecas automašīnu zādzības, viena laupīšana un  divas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.