Menu
 

Profesionālas un ātras rīcības rezultātā policija ar dronu Inčukalnā atrod nelaimē nonākušu kundzi

  • Autors:  Elīna Priedīte, Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļa
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

3.janvāra vakarā kāda 80 gadus veca kundze braukusi mājās ar vilcienu no Rīgas uz Inčukalnu, taču sajaukusi savu pieturu un izkāpusi nepareizajā pieturā Vangažos, pēc kā izlēmusi turpināt ceļu uz mājām patstāvīgi. Sieviete Inčukalna virzienā devusies ar kājām gar dzelzceļa sliedēm. Uztraukušies tuvinieki, uzzinot par negadījumu, devušies viņu meklēt. Sapratuši, ka saviem spēkiem to ir grūti izdarīt, viņi par notikušo informēja Valsts policiju.

Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa amatpersonas sadarbībā ar kolēģiem no Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes un Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Speciālo uzdevumu bataljona nekavējoties sāka meklēt pazudušo kundzi. Tāpat viņas meklēšanā iesaistījās arī brīvprātīgie iedzīvotāji.

Veicot meklēšanas pasākumus un izmantojot pilota lidaparātu – dronu, kas aprīkots ar termokameru, ap pulksten 23.30 pazudusī kundze tika atrasta netālu no tā dēvētā Inčukalna gudrona dīķa pie dzelzceļa, kur bija iekritusi grāvī ar ūdeni. Nekavējoties uz norādīto vietu tika izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi, kuri sieviete nogādāja medicīnas iestādē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.