Menu
 

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā aizturēti 14 iereibuši transporta līdzekļu vadītāji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 13 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā, liecina Valsts policijas informācija.

Atbilstoši jaunajai kārtībai, pieciem “dzērājšoferiem” noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, bet deviņi, kuriem alkohola koncentrācija pārsniedza 1,5 promiles, tiks saukti pie kriminālatbildības. Vienam stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajam dzērājšoferim konfiscēs automašīnas, bet astoņos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā reģistrēti 152 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir četri gājēji, viens velosipēdists un viens elektriskā skrejriteņa vadītājs.

Piektdien no rīta Ogres novada Ķeipenes pagastā apgāzās traktors un uzkrita virsū no transportlīdzekļa izkritušajam vadītājam, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām mira.

Kopš piektdienas arī sastādīti 130 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens protokols par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas trīs automašīnu zādzības, trīs zādzības no mājokļa un viena laupīšana.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.