Menu
 

Nedēļas sākumā Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši trīs cilvēki Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Nedēļas sākumā Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši trīs cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas pirmajā pusē Pierīgā reģistrēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros cilvēki guvuši traumas: Siguldā, Mārupē un Babītes novadā. Kopumā šajās avārijās ir trīs cietušie.

23. oktobra pusdienlaikā Siguldā transportlīdzeklis uzbraucis gājējam, kā rezultātā miesas bojājumus guvusi 55 gadus veca sieviete, savukārt tajā pašā laikā Babītes novada Babītes pagastā notikusi sadursme starp vieglajām automašīnām ”Opel Vectra” un ”Seat Alhambra”, ciešot 60 gadus vecai sievietei.

Vēl otrdien pēcpusdienā ceļu satiksmes negadījums ar cietušajiem reģistrēts Siguldā, iesaistīta vieglā automašīna ”Audi A4 Allroad Quattro”. Bet vakarā Mārupē transportlīdzeklis ”Audi A4” uzbraucis gājējam, tādējādi traumas radot 60 gadus vecai sievietei.

Nedēļas pirmajā pusē Pierīgā bijuši arī ceļu satiksmes negadījumi, kuros neviens cilvēks nav cietis: sešas avārijas notikušas Mārupes novadā (trīs Mārupē, divas Jaunmārupē, bet viena – lidostas ”Rīga” apkārtnē), četras – Jūrmalā, divas – Salaspils novadā (Salaspilī un Salaspils pagastā), bet pa vienai – Ķekavas novada Valdlaučos, Olaines novada Olaines pagastā un Babītes novada Spuņciemā.

Pieķerti arī vairāki autovadītāji, kuri sēdušies pie stūres reibumā: pieci šādi gadījumi reģistrēti Jūrmalā, bet pa vienam dzērājšoferim bijis Carnikavā un Babītes novada Piņķos.

Tāpat nedēļas sākumā Pierīgā notikušas zādzības: divas transportlīdzekļa zādzības un viena zādzība no transportlīdzekļa reģistrēta Jūrmalā, savukārt Siguldā nozagts velosipēds.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.