Menu
 

Automašīnu sadursmē pie Salaspils cietuši divi cilvēki (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Automašīnu sadursmē pie Salaspils trešdien cietuši divi cilvēki, liecina Valsts policijas informācija. Ap pulksten 12.15 uz autoceļa A6 pie Salaspils notika vieglās automašīnas "BMW" un kravas automašīnas "Scania" sadursme.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta divas personas, no kurām viena tika nogādāta medicīnas iestādē, bet otra no hospitalizācijas atteicās. Valsts policija noskaidro negadījuma apstākļus.

Kopumā kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti  205 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki. Cietušo vidū ir pieci gājēji.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti seši transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Visi septiņi tiks saukti pie kriminālatbildības. Diviem stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajiem dzērājšoferiem konfiscēs automašīnas, bet piecos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš pirmdienas arī sastādīti 142 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un seši protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas divas automašīnu zādzība, divas zādzības no mājokļa un trīs laupīšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.