Menu
 

Baldonē degusi garāža, Allažu pagastā – elektrolīnijas balsts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis 10 izsaukumus. Lielākais ugunsgrēks reģistrēts svētdien no rīta Ķekavas novada Baldones pagastā, kur 30 kvadrātmetru platībā dega garāžas griesti, malka pie garāžas sienas un jumts. Ugunsgrēks tika likvidēts divu stundu laikā, informēja VUGD.

Sestdien Siguldas novada Allažu pagastā dedzis elektrolīnijas balsts, piektdien Dārza ielu Salaspilī un svētdien Ādažu novada Carnikavas pagastā – atkritumi, bet Siguldas novada Allažu pagastā un Mārupes novada Salas pagastā – sodrēji dzīvojamo māju dūmvadā.

Piektdien pēcpusdienā glābēji devās uz Mārupes novada Salas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Viens cilvēks bija izkļuvis no automašīnas saviem spēkiem, bet divām personām bija nepieciešama ugunsdzēsēji glābēju palīdzība, lai izkļūtu no automašīnām. Tika atvienotas automašīnas akumulatora klemmes un sakārtota ceļa braucamā daļa.

Ceļu satiksmes negadījumu sekas novērstas arī Ādažu novada Carnikavas pagastā un Ādažos, bet piektdien Mežmalas ielu Jūrmalā glābēji sazāģēja uz ceļa braucamās daļas nolūzušu koku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.