Menu
 

Apgāžoties laivai, Lielupē gājuši bojā divi cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - VUGD Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - VUGD

Svētdien plkst. 16.20 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Salas pagastu, kur Lielupē bija apgāzusies laiva ar diviem cilvēkiem. Glābēji no ūdenstilpnes izcēla divus bojāgājušos, kurus nodeva Valsts policijas darbiniekiem, informēja VUGD.

Pagājušās nedēļas otrajā pusē VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas kopumā saņēmis desmit izsaukumus. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts svētdien pēcpusdienā Dzirnavu ielu Jūrmalā, kur divstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvokļa dūmvadā dega sodrēji 4 m2 platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts stundas laikā. Degoši sodrēji dūmvadā Jūrmalā apdzēsti arī Senatnes ielā un Talsu šosejā.

Sestdien dienas vidū tika saņemts izsaukums uz Olaines novada Olaines pagastu, kur divstāvu dzīvojamās mājas balkonā dega sadzīves mantas 1 m2 platībā. Degšana tika likvidēta pirms ugunsdzēsēju ierašanās. Savukārt Atbalss ielā Jūrmalā dega atkritumi 2 m2 platībā.

Piektdien vakarā VUGD saņēma izsaukumu uz Irbju ielu Jūrmalā, kur no propāna gāzes balona bija noplūdusi gāze, un glābēji atvienoja gāzes balonu. Bet svētdien vakarā sakārtoja ceļa braucamo daļu pēc ceļu satiksmes negadījuma Siguldā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.