Menu
 

Ugunsgrēks dronu ražotnē Mārupē izcēlies, iespējams, darba drošības pārkāpumu dēļ

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ugunsgrēks bezpilota lidaparātu ražotnes "Edge Autonomy" telpās trešdien izcēlās, iespējams, darba drošības noteikumu pārkāpumu dēļ, tomēr vienlaikus tiek ļoti rūpīgi pārbaudīta arī versija par ļaunprātīgu dedzināšanu, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Viņš informēja, ka tiek veikta virkne ekspertīžu, lai labāk saprastu uguns izcelsmi. Ekspertīžu slēdzieni vēl nav gatavi.

Tiekot uzklausīti arī notikušā liecinieki, taču vienas cietušās personas veselības stāvoklis pagaidām vēl neesot pietiekami labs, lai tā būtu spējīga sniegt liecības.

"Notiek darbs, un jau no paša sākuma mēs ļoti aktīvi un padziļināti pētām šo jautājumu, ņemot vērā arī šo iespējamo ļaunprātīgo dedzināšanu," rezumēja Valsts policijas priekšnieks.

Kā ziņots, otrdienas pēcpusdienā Mārupes novadā izcēlās plašs ugunsgrēks dronu ražotnē "Edge Autonomy".

Kopumā divstāvu ražošanas ēka dega 600 kvadrātmetru platībā, bet blakus novietotā produkcija - 20 kvadrātmetru platībā. Karstuma ietekmē tika bojātas trīs automašīnas.

Saskaņā ar mediķu sniegto informāciju, slimnīcā nogādāti divi ugunsgrēkā cietušie, bet vienam palīdzība sniegta uz vietas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.