Menu
 

Ķekavas novadā degusi kūdra, Olaines novadā – dzīvojamā māja

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ķekavas novadā degusi kūdra, Olaines novadā – dzīvojamā māja Foto no arhīva

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis vairākus izsaukumus Pierīgā: Ķekavas novadā dega kūdra, Olaines novadā – dzīvojamā māja, bet Mārupē – sodrēji.

26. oktobra pēcpusdienā Ķekavas novada Baložos dega kūdra 10 m2 platībā, kas nodzēsta aptuveni stundas laikā, savukārt vakarā glābēji devās uz Daugavas ielu Mārupē, kur divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 2 m2 platībā, šī ugunsgrēka likvidēšanai bija vajadzīga nepilna stunda, informē VUGD pārstāvji.

Sestdien pēcpusdienā Olaines novada Olaines pagastā dega pusotra stāva dzīvojamā māja 180 m2 platībā, kas dzēsta vairākas stundas. Kā ziņots iepriekš, naktī uz svētdienu ugunsgrēks bija izcēlies daudzdzīvokļu mājā Jūrmalā, gājuši bojā divi cilvēki, bet septiņi no piedūmotās ēkas evakuēti.

Ugunsdzēsējiem 28. oktobra atlikusī daļa Pierīgā bijusi samērā mierīga: saņemts tikai izsaukums par aizdegušos koku, kas 6 m2 platībā dega Rīgas ielā Baldonē, taču tas ātri vien nodzēsts, vēsta glābšanas dienestā.

Kopš ceturtdienas VUGD darbinieki veica arī cita veida darbus: Jūrkalnes un Slokas ielā Jūrmalā, kā arī Ķekavas novada Ķekavas pagastā sazāģēts koks, kas atradies uz ceļa braucamās daļas.

Iepriekš:
Ugunsgrēkā Jūrmalā gājuši bojā divi cilvēki

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.