Menu
 

Nedēļas nogalē satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 19 cilvēki, Salaspilī gājis bojā velosipēdists

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā reģistrēti 149 ceļu satiksmes negadījumi. Cietuši 19 cilvēki, kuru vidū ir pieci gājēji, viens velosipēdists un viens elektriskā skrejriteņa vadītājs. Viens cilvēks gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija.

Sestdien, 18.februārī, ap plkst.21.00 Salaspilī, Miera ielā automašīnas “BMW” vadītājs uzbrauca velosipēda vadītājam, kurš negadījuma vietā gāja bojā. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 14 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Pieciem “dzērājšoferiem” noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet desmit tiks saukti pie kriminālatbildības.

Pieciem stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet piecos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš piektdienas arī sastādīti 144 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un pieci protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība, divas zādzības no mājokļa un četras laupīšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.