Menu
 

Brīvdienās ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietis zīdainis un pensionāre Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Brīvdienās ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietis zīdainis un pensionāre Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, pagājušajās brīvdienās Pierīgā notikuši divi ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši divi cilvēki – pensionāre un zīdainis. Viena no avārijām bijusi Babītes novadā, bet otra – Siguldā.

3. novembra rītā Babītes novada Babītes pagastā vieglā automašīna ”VW Passat Variant” uzbraukusi dzīvniekam, kā rezultātā traumas guvis zīdainis, savukārt pēcpusdienā Siguldā transportlīdzeklis uzbraucis gājējai – 86 gadus vecai sievietei.

Nedēļas nogalē reģistrēti arī vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros neviens cilvēks nav cietis: trīs šādas avārijas bijušas Salaspils novadā (divas Salaspilī, viena – Aconē), bet pa vienai – Siguldā, Jūrmalā, Ķekavā un Stopiņu novada Dreiliņos.

Pieķerti arī autovadītāji, kuri sēdušies pie stūres reibumā: divi dzērājšoferi bijuši Jūrmalā, bet pa vienam – Babītes novada Babītes pagastā, Krimuldas novada Turaidā un Siguldas novada Peltēs.

Tāpat Pierīgā notikušas zādzības: Salaspilī veikta zādzība no transportlīdzekļa, savukārt Saulkrastu novada Zvejniekciemā nozagts velosipēds.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.