Menu
 

Salaspilī aizdedzies transportlīdzeklis degvielas pārvadāšanai, satiksme daļēji atjaunota (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - aculiecinieks Foto - aculiecinieks

Otrdien plkst. 15.22 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Zviedru ielu Salaspilī, kur uz vilcēja treilera aizdedzies transportlīdzeklis degvielas pārvadāšanai.

Kā informēja VUGD, šobrīd turpinās ugunsgrēka dzēšanas darbi. Atklāta liesma nodzēsta un tiek atdzesēta cisterna, kurā iekšā turpinās degvielas degšana. Veikti pasākumi, lai dzēšanas rezultātā radušais šķidrums nenoplūstu kanalizācijā.

VUGD arī aicina notikuma vietā nepulcēties skatītājus, lai neapdraudētu sevi un nekavētu glābēju darbu, kā arī mudina apkārtējo māju iedzīvotājus aizvērt logus.

Savukārt "Latvijas Valsts ceļi" vēsta, ka Salaspilī uz Daugavpils šosejas (A6) noticis ceļu satiksmes negadījums, un deg civilais treileris, uz kura atrodas militārā degvielas cisterna.

Nacionālo bruņoto spēku komandiera preses virsniece Sandra Brāle aģentūrai LETA pastāstīja, ka tehnika pēc militārajām mācībām transportēta no Somijas uz Lietuvu caur Latviju.

Pēc Valsts policijas informācijas, pilnībā aptuveni uz trim stundām bija slēgta satiksmes kustība abos virzienos Salaspilī (a/c A6) posmā no Enerģētiķu līdz Rīgas ielai. Pēc plkst.18.30 satiksme tika daļēji atjaunota abos virzienos.

Savukārt Autotransporta direkcija brīdina, ka avārijas dēļ varētu nedaudz kavēties reģionālo autobusu satiksme Rīga–Salaspils virzienā.

(papildināta 6.rindkopa)

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.