Menu
 

Jūrmalā no dīķa izcelts miris cilvēks (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Otrdien no rīta Jūrmalā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki no dīķa izcēla cilvēku, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi, liecina VUGD informācija.

Trešdien agri no rīta ugunsdzēsēji devās uz Stirnu ielu Jūrmalā, kur vienstāva moduļu tipa ēkā dega sadzīves mantas 20 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējies viens cilvēks. Ugunsgrēks tika likvidēts divarpus stundu laikā.

Otrdien pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Ķekavas novada Ķekavas pagastu, kur dega vienstāva mūra ēkas kūts ar atklātu liesmu 350 m2 platībā. Notikuma vietā strādāja 16 ugunsdzēsēji, kuri triju stundu laikā šo paaugstinātās bīstamības ugunsgrēku likvidēja.

Kopumā kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis deviņus izsaukumus. Vēl Salaspilī degusi dārza māja un siltumnīca (40 m2 platībā), Olaines novada Olaines pagastā – vieglā automašīna (3 m2), bet Siguldas novada Krimuldas pagastā – atkritumi (10 m2).

Aizlūzuši vai nolūzuši koki sazāģēti un aizvākti Varoņu ielā Jūrmalā, Ādažu novada Carnikavas pagastā un Milteņu ielā Jūrmalā.

(papildināta ar 4.un 5.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.