Menu
 

Olaines pagastā degusi kravas automašīna un elektrības vadi, Inčukalna pagastā - dzīvojamā māja Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

No 3. līdz 6.augustam Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma vairākus izsaukumus Pierīgā: dega elektrības vadi, dzīvojamā māja, koks, atkritumi, autobusa riepa un kravas automašīna.

Ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama ceturtdien Olaines novada Olaines pagastā, kur dega elektrības vadi 0,01 m2 platībā, Siguldas novada Inčukalna pagastā, kur divstāvu dzīvojamajā mājā dega sadzīves mantas un starpstāvu pārsegums 30 m2 platībā, kā arī Siguldā, kur dega koks 2 m2 platībā, informē VUGD pārstāvji.

Sestdien vēlā pēcpusdienā tika saņemts izsaukums uz Mārupes novada Babītes pagastu, kur dega atkritumi 5 m2 platībā, savukārt sestdien pusdienlaikā izsaukums saņemts uz Jūrmalu, kur dega autobusa riepa 0,5 m2 platībā. Naktī uz pirmdienu saņemts izsaukums uz Olaines novada Olaines pagastu, kur dega kravas automašīna 10 m2 platībā.

Ceturtdienas pēcpusdienā saņemti kopumā trīs izsaukumi uz Jaunolaini un Garkalni, kur uz ceļa braucamajām daļām uzkrituši koki. Sestdien šāds izsaukums tika saņemts arī uz Jūrmalu, bet svētdien - uz Ķekavas novada Ķekavas pagastu, Jūrmalu (2) un Ropažu novada Stopiņu pagastu. Ugunsdzēsēji glābēji kokus sazāģēja un ceļa braucamās daļas sakārtoja, vēsta VUGD pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.