Menu
 

Avārijās uz Pierīgas ceļiem cietuši pieci cilvēki Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Avārijās uz Pierīgas ceļiem cietuši pieci cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas pirmajā pusē Pierīgā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši pieci cilvēki, tostarp divgadīgs bērns: avārija bijusi Stopiņu, Sējas, Ķekavas un Mārupes novadā.

Naktī uz 19. novembri, neilgi pēc pusnakts, Stopiņu novada Rumbulā notikusi vieglo automašīnu ”Volvo V70” un ”Audi A4 Avant” sadursme, kurā miesas bojājumus guva 16 un 18 gadus veca jauniete. Savukārt tuvāk rītam Sējas novada Murjāņos sadūrušies vieglie transportlīdzekļi ”BMW 535” un ”Volvo V50”. Šajā negadījumā traumas guva 47 gadus veca sieviete.

Vēl pirmdien agri no rīta Ķekavā bijusi sadursme starp vieglajām automašīnām ”Audi 80 Avant” un ”Ford Focus”, kā rezultātā cieta 53 gadus vecs vīrietis.

Līdzīgs negadījums noticis 21. novembra pusdienlaikā Mārupes novada Jaunmārupē, kur kravas transportlīdzeklis ”Man TGA 41.440” sadūries ar vieglajām automašīnām ”Audi A6 un ”Volvo V40”, šajā avārijā miesas bojājumus guvis 2 gadus vecs zēns.

Nedēļas sākumā Pierīgā reģistrēti arī ceļu satiksmes negadījumi, kuros neviens cilvēks nav cietis: pa četriem – Ķekavas novadā (divi – Krustkalnos, pa vienam – Lielvāržos un Daugmales pagastā) un Mārupes novadā (galvenokārt lidostas ”Rīga” apkārtnē), pa diviem – Jūrmalā, Garkalnes novadā (Berģos un Garkalnē) un Ikšķiles novadā (Ceplīšos un Ikšķilē), bet pa vienam – Ādažos, Siguldā, Salaspilī, Olainē, Sējas novada Murjāņos, Carnikavas novada Lilastē un Stopiņu novada Dreiliņos.

Tāpat pieķerti daži autovadītāji, kuri sēdušies pie stūres reibumā: pa vienam dzērājšoferim bijis Salaspilī, Siguldā un Ķekavas novada Krogsilā.

Veiktas arī zādzības: Jūrmalā, Ķekavas novada Daugmalē un Mārupes novada Tīrainē nozagts transportlīdzeklis, divreiz Ķekavas novada Daugmalē reģistrēta arī velosipēda zādzība, savukārt divreiz Jūrmalā un pa vienai reizei Mārupē, Babītes novada Piņķos un Krimuldas novada Raganā notikusi zādzība no transportlīdzekļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.