Menu
 

Garkalnes pagastā ceļu satiksmes negadījumā gājusi bojā automašīnas vadītāja; ugunsgrēkā Carnikavā viens cietušais

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ceturtdien ap plkst.15.50 Ropažu novada Garkalnes pagasta Skuķīšos automašīnas “Audi A6” vadītāja netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas, un transportlīdzeklis apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā mira automašīnas vadītāja. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī Rīgas reģionā reģistrēti 93 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir četri gājēji, divi velosipēdisti un viens elektrisko skrejriteņu vadītājs, liecina Valsts policijas informācija.

Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti četri transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Vienam dzērājšoferim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet trīs tiks saukti pie kriminālatbildības. Vienam pieķertajam šoferim konfiscēs transportlīdzekli, divos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Ceturtdien sastādīts 21 administratīvā pārkāpuma protokols par braukšanas ātruma pārsniegšanu un divi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ziņo, ka naktī uz piektdienu Ādažu novada Carnikavas pagastā dega divstāvu koka dzīvojamā māja 80 m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš pirms VUGD ierašanās pats saviem spēkiem bija evakuējies no ēkas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.