Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumos Mārupes novadā gājuši bojā divi cilvēki (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien vakarā Mārupes novada Mārupes pagastā kāds vīrietis, vadot universālo pašgājējmašīnu-kompaktiekrāvēju “Locust L752”,  pagaidām nenoskaidrotos apstākļos iebrauca dīķī un gāja bojā noslīkstot.

Savukārt svētdien ap plkst.11.30 Jaunmārupē kāds automašīnas “Porsche” vadītājs, iespējams, vadot atpakaļgaitā automašīnu, uzbrauca personai, kura  no gūtajām traumām mira notikuma vietā, liecina Valsts policijas informācija.

Kopumā kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 163 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki un divi gājuši bojā. Cietušo vidū ir pieci gājēji, četri velosipēdisti un pieci elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Svētdien, 1.oktobrī ap pulksten 14.40 Ādažu novada Baltezerā, uz autoceļa A1, notika transportlīdzekļu “VW Tiguan” un “Volvo V70” frontāla sadursme. Ceļu satiksmes negadījumā cieta vairākas personas, kuras ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju vai video ierakstu no transportlīdzekļa videoreģistratora, zvanot pa tālruņa numuru  67219765, 26467582 vai 110.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 13 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā iespaidā. Trim dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet 10 tiks saukti pie kriminālatbildības. Trim pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet septiņos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 65 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu, kā arī reģistrētas divas automašīnu zādzības, trīs zādzības no mājokļa un divas laupīšanas.

(papildināta 4.rindkopa)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.