Menu
 

Krimuldas pagastā degusi automašīna, Ikšķilē – dārza māja

  • Autors:  Apriņķis.lv
Krimuldas pagastā degusi automašīna, Ikšķilē – dārza māja Foto no arhīva

Nedēļas pirmajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis vairākus izsaukumus Pierīgā: Krimuldas pagastā degusi automašīna, Saulkrastos un Jūrmalā – sodrēji dūmvadā, savukārt Ikšķilē – dārza māja.

27. novembra rītā ugunsdzēsēji devās uz Krimuldas pagasta Inciemu, kur 6 m2 platībā dega vieglā automašīna, tā dzēsta gandrīz divas stundas. Tās pašas dienas pusdienlaikā saņemts izsaukums uz Enerģētiķu ielu Salaspilī, kur daudzstāvu dzīvojamās mājas 1. stāva dzīvoklī dega bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,1 m2 platībā, informē glābšanas dienestā. 

Trešdienas pēcpusdienā Dzelzceļnieku ielā Saulkrastos divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 4 m2 platībā, savukārt vakarā, neilgi pirms pusnakts, Aveņu ielā Ikšķilē dega dārza māja 10 m2 platībā, šo ugunsgrēku izdevās likvidēt aptuveni stundas laikā. Sodrēji dūmvadā deguši arī naktī uz ceturtdienu vienstāva dzīvojamajā mājā Jūrmalā, šoreiz – 0,5 m2 platībā.

Nedēļas sākumā Pierīgā VUGD darbinieki veikuši arī cita veida darbus. Naktī uz otrdienu Mālpils novadā no ceļa braucamās daļas novākts koks. Otrdienas rītā palīdzība bija vajadzīga Garkalnē, kur četras vieglās automašīnas bija ieslīdējušas grāvī, bet viena – apgāzusies uz jumta, glābēji izvilka transportlīdzekļus uz ceļa un novietoja vienu atpakaļ uz riteņiem. Līdzīgs negadījums bijis Babītes pagasta Klīvēs, kur vieglā automašīna bija ieslīdējusi grāvī – VUGD darbinieki atvienoja akumulatora klemmes un izvilka transportlīdzekli uz ceļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.