Menu
 

Mārupē no dīķa izvilkta automašīna, kurā atrasts mirušais

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Trešdien pēcpusdienā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki devās uz Mārupes novada Mārupes pagastu, kur, izmantojot vinču, no dīķa izvilka vieglo automašīnu. Automašīnā atradās bojāgājis cilvēks, kurš tika nodots Valsts policijas amatpersonām. Triju stundu laikā darbs notikumā noslēdzās, informēja VUGD.

Kopš nedēļas sākuma VUGD no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis vēl astoņus izsaukumus. Naktī uz ceturtdienu Zeiferta ielā Olainē piecstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī dega matracis 1 m2 platībā un sadzīves mantas 1 m2 platībā. No ēkas tika evakuēti pieci cilvēki.

Vēl trešdien Celtnieku ielā Ķekavā dega vieglā automašīna (6 m2 platībā), Ropažu novada Stopiņu pagastā – pārvietojamais dzīvojamais vagoniņš (3 m2), Saulkrastu novada Saulkrastu pagastā – apkures katls un blakus novietotā malka divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā (4 m2), bet Olaines novada Olaines pagastā – atkritumi (5 m2 un 3 m2).

Otrdien tika saņemts izsaukums uz Ropažu novada Garkalnes pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, un glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu. Savukārt Ķekavas novada Baložos glābēji sazāģēja nolūzušu koku un atbrīvoja brauktuvi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.