Menu
 

Nedēļas nogalē ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 15 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 215 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki un viens gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija. Cietušo vidū ir viens gājējs un viens velosipēdists.

24.novembrī ap plkst.11.20 Rīgā, uz Salu tilta nobrauktuves uz Krasta ielu, automašīnas “Opel Astra” vadītājs nobrauca no brauktuves un uzbrauca šķērslim. Vadītājs gāja bojā notikuma vietā. Par notikušos ir uzsākts kriminālprocess, un policija skaidro negadījuma apstākļus.

Nedēļas nogalē Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 11 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Diviem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet desmit tiks saukti pie kriminālatbildības. Četriem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet sešos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 58 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 20 protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība un viena zādzība no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.