Menu
 

Salaspilī degusi pirts, Ķekavas novadā – veikala jumts un piebūve Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks reģistrēts sestdien īsi pirms pusnakts Ķekavas novada Ķekavas pagastā, kur dega vienstāva tirdzniecības ēkas jumts 30 kvadrātmetru platībā un piebūve 40 kvadrātmetru platībā. Divarpus stundu laikā ugunsgrēks likvidēts, liecina VUGD informācija.

Naktī uz sestdienu ugunsdzēsēji devās uz Pļavu ielu Salaspilī, kur dega vienstāva pirts 15 m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts divu stundu laikā.

Sestdienas agrā rītā VUGD saņēma izsaukumu uz Rožleju ielā Mārupē, kur dega vieglā automašīna pilnā 7 m2 platībā un karstuma ietekmē tika bojāta ēkas siena 20 m2 platībā. No ēkas evakuējās četri cilvēki.

Vēl Krasta ielā Saulkrastos degusi apgaismes laterna (0,5 m2 platībā), Ropažu novada Stopiņu pagastā – sadzīves mantas piecstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī (1 m2), Mārupē – kūtsmēsli (10 m2), Rīgas ielā Jūrmalā – vieglā automašīna (10 m2), Olaines novada Olaines pagastā – vieglās automašīnas dzinējs (1 m2) un Mārupes novada Babītes pagastā – vieglās automašīnas motora nodalījums (2 m2).

Ceturtdien pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Saulkrastu novada Sējas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums kā rezultātā automašīna bija nobraukusi no ceļa braucamās daļas. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot autocisternas vinču, izvilka vieglo automašīnu uz ceļa. Automašīnā atradās pieci cilvēki, kuri negadījumā nebija cietuši.

Piektdienas rītā glābēji devās uz Ropažu novada Stopiņu pagastu, kur bija avarējusi vieglā automašīna. Cilvēks no automašīnas bija izkļuvis paša spēkiem un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Izmantojot autocisternas vinču, glābēji apgāza vieglo automašīnu uz riteņiem un atvienoja akumulatora klemmes.

Savukārt piektdien pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Siguldu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Trīs cilvēki tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem. Glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.