Menu
 

Babītes pagastā degusi pirts, Krimuldas pagastā – dzīvojamā māja

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Teju puse bijusi par nolūzušiem kokus, kas bija nokrituši uz ceļa braucamās daļas – pieci šādi izsaukumi saņemti Ropažu novadā un pa vienam Jūrmalā, Ādažu novadā un Siguldas novadā, informēja VUGD.

Lielākais ugunsgrēks reģistrēts svētdien īsi pirms pusnakts Mārupes novada Babītes pagastā, kur dega vienstāva pirts jumta pārsegums 50 kvadrātmetru platībā, jumts 70 m2 platībā un pirts telpa 10 m2 platībā. Triju stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Naktī uz sestdienu saņemts izsaukums uz Siguldas novada Krimuldas pagastu, kur dega divstāvu dzīvojamā māja 20 m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies astoņi cilvēki. Arī šī ugunsgrēka likvidācijai bija nepieciešamas trīs stundas.

Vēl Miera ielā Salaspilī dega vieglās automašīnas motora nodalījums (2 m2 platībā), Ādažu novada Carnikavas pagastā – ūdens maisītājs ar caurplūdes sildīšanas sistēmu vienstāva saimniecības ēkā (0,1 m2), Olaines novada Olaines pagastā – starpstāvu pārsegums vienstāva dzīvojamā mājā (1 m2), Siguldas novada Lēdurgas pagastā – elektrības vadi (0,1 m2), Siguldas novada Mālpils pagastā – mikroautobusa motortelpa (2 m2), bet Siguldas novada Krimuldas pagastā – atkritumi (25 m2), kur dzēšanas darbos piedalījās arī Inčukalna brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.