Menu
 

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā aizturēti astoņi dzērājšoferi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš pirmdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti astoņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā, liecina Valsts policijas informācija. Diviem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet seši tiks saukti pie kriminālatbildības.

Diviem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet četros gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēts 171 ceļu satiksmes negadījums, cietuši astoņi cilvēki, viņu vidū trīs gājēji.

Trešdien ap pulksten 15.45 Ogres novada Krapes pagastā, uz autoceļa P80 (Tīnūži-Koknese) notika automašīnas “Ford Focus” un kravas automašīnas “DAF” sadursme. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas “Ford Focus” vadītājs. Pēc VUGD datiem, no kravas automašīnas notika dīzeļdegvielas noplūde gandrīz 900 litru apjomā, savukārt no vieglās automašīnas noplūda eļļa. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīts 131 administratīvā pārkāpuma protokols par braukšanas ātruma pārsniegšanu un četri protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas divas automašīnu zādzības un piecas zādzības no mājokļa.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.