Menu
 

Ropažu novadā degusi dzīvojamās mājas piebūve un avārijā cietis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VUGD Foto - VUGD

Laika posmā no šī gada 8.janvāra plkst.6.30 līdz 9.janvāra plkst.6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 83 izsaukumus – 22 uz ugunsgrēku dzēšanu, 37 uz glābšanas darbiem, bet 24 izsaukumi bija maldinājumi. Palīdzība bija nepieciešama arī Ropažu novadā, informē VUGD.

Plkst.10.04 saņemts izsaukums uz Ropažu novada Stopiņu pagastu, kur bija avarējusi vieglā automašīna. Ugunsdzēsēji glābēji nogādāja cietušo līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, atvienoja automašīnas akumulatora klemmes un darbu notikumā noslēdza.

Plkst.23.35 VUGD saņēma izsaukumu uz Ropažu novada Garkalnes pagastu, kur dega dzīvojamās mājas pirmā stāva piebūves apšuvums 4 m2 platībā. No ēkas viens cilvēks evakuējās paša spēkiem un divi cilvēki evakuējās pirms VUGD ierašanās. Ugunsgrēks likvidēts plkst.1.48, norāda glābšanas dienestā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz vietām, kur dega garāžas, malka saimniecības ēkā, šķelda, šķūņi, mājas otrais stāvs un jumts, dārza māja, sodrēji 10 ēku dūmvados, jumtu konstrukcijas, starpstāvu pārsegumi, kambaris, siltumizolācija, kravas automašīnas kabīne, vieglās automašīnas, transformators, divos gadījumos sausā zāle un divos gadījumos atkritumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.