Menu
 

Salaspilī degusi dzīvojamā māja, Jūrmalā – saimniecības ēka Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis pusotru desmitu izsaukumu. Lielākais ugunsgrēks reģistrēts trešdien vakarā Marijas ielā Jūrmalā, kur dega vienstāva saimniecības ēka 80 kvadrātmetru platībā, kā arī divstāvu dzīvojamās mājas jumts un sienas siltinājums 20 m2 platībā.

Pirms VUGD ierašanās no mājas evakuējās divi cilvēki, un triju stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts, informēja VUGD,

Naktī uz otrdienu ugunsdzēsēji steidzās uz Salaspils novada Salaspils pagastu, kur dega divstāvu dzīvojamā māja 70 m2 platībā. Arī šis ugunsgrēks tika likvidēts triju stundu laikā.

Jau ziņots, ka pirmdien neilgi pirms pusnakts Ropažu novada Garkalnes pagastā dega dzīvojamās mājas pirmā stāva piebūves apšuvums 4 m2 platībā. No ēkas bija evakuējušies trīs cilvēki.

Vieglās automašīnas pēdējo dienu laikā degušas Ropažu novada Vangažos (0,2 m2 platībā) un Mārupes novada Mārupes pagastā (4 m2), elektriskais sildītājs – garāžā Siguldas novada Inčukalna pagastā (0,3 m2), bet sodrēji dzīvojamo māju dūmvadā – Ropažu novada Garkalnes pagastā, Ādažu novada Ādažu pagastā un Salaspils novada Salaspils pagastā.

Pirmdien priekšpusdienā Ropažu novada Stopiņu pagastā bija avarējusi vieglā automašīna. Glābēji nogādāja cietušo līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem un atvienoja automašīnas akumulatora klemmes.

Ceļu satiksmes negadījumu sekas novērstas arī Brīvības prospektā Jūrmalā, kur bija avarējušas divas vieglās automašīnas, Raiņa ielā Siguldā, kur bija avarējusi vieglā automašīna, Mārupes novada Mārupes pagastā, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, kā arī Salaspils novada Salaspils pagastā, kur bija avarējusi kravas automašīna.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.