Menu
 

Ķekavā degusi pirts, Baložos – dīvāns, Mārupē – trīs krēsli

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis astoņus izsaukumus. Lielākais ugunsgrēks reģistrēts piektdien pēcpusdienā Ķekavas novada Ķekavas pagastā, kur dega vienstāva koka pirts 70 kvadrātmetru platībā.  Ugunsgrēks tika likvidēts piecu stundu laikā, informēja VUGD.

Ķekavas novada Baložos svētdien pie divstāvu dzīvojamās mājas dega dīvāns 3 m2 platībā, un pirms VUGD ierašanās bija evakuējušies četri cilvēki. Savukārt Māliņu ielā Mārupē divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā bija dedzis adventes vainags un trīs krēsli 3 m2 platībā, un ugunsgrēks tika likvidēts pirms VUGD darbinieku ierašanās.

Vēl Ķekavas novada Ķekavas pagastā degusi vieglā automašīna (0,5 m2 platībā), bet  Siguldas novada Inčukalna pagastā un Olaines novada Olaines pagastā – sodrēji divstāvu dzīvojamo māju dūmvadā.

Ceļu satiksmes negadījumu sekas novērstas piektdien Siguldas novada Inčukalna pagastā, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, kā arī Ķekavas novada Ķekavas pagastā, kur bija sadūrušās trīs vieglās automašīnas. Glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.