Menu
 

Autocisternas avārijā Ķekavas novadā cietuši trīs glābēji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - NMPD Foto - NMPD

Laika posmā no šī gada 15.janvāra plkst.6.30 līdz 16.janvāra plkst.6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 46 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, 34 uz glābšanas darbiem, bet divi izsaukumi bija maldinājumi, informē VUGD.

Pirmdien īsi pirms pulksten četriem ugunsdzēsēji glābēji, dodoties uz izsaukumu Ķekavas novada Ķekavas pagastā, avarēja, kā rezultātā ugunsdzēsības autocisterna apgāzās. No autocisternas, kurā atradās trīs ugunsdzēsēji glābēji, ar hidraulisko instrumentu palīdzību, atbrīvots viens ugunsdzēsējs glābējs. Visi trīs cietušie nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Citi transportlīdzekļi negadījumā nebija iesaistīti. Sešos vakarā darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, šķūnis, koka ēkas jumts, saimniecības ēka, dzīvokļa durvis, dārza māja, vieglā automašīna, sadzīves mantas, pirts, virszemes pagrabs un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, vēsta VUGD.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.