Menu
 

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietušas 16 personas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 302 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, viņu vidū seši gājēji un divi velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Pirmdien pievakarē uz Rīgas apvedceļa Baltezers – Saulkalne (A4) Salaspils pagastā pie "Riekstiņcīrulīšiem" bija notikusi divu kravas automašīnu un vieglās automašīnas sadursme, kurā cilvēki gan necieta. Uz laiku, kamēr evakuators izvilka kravas automašīnu no grāvja, bija bloķēta satiksme. 

Kopš pirmdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti pieci transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Vienam dzērājšoferim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet četri tiks saukti pie kriminālatbildības. Vienam pieķertajam šoferim konfiscēs transportlīdzekli, bet trijos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 54 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un astoņi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas trīs automašīnu zādzības, trīs zādzības no mājokļa un viena laupīšana.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.