Menu
 

Olainē degusi vienstāva koka pirts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem saņēmis vien septiņus izsaukumus. Lielākais ugunsgrēks reģistrēts pirmdien vakarā Tīreļa ielu Olainē, kur dega vienstāva koka pirts 20 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts triju stundu laikā, informēja VUGD.

Ādažu novada Carnikavas pagastā vieglās automašīnas bagāžas nodalījumā deguši elektrības vadi, bet Siguldas novada Krimuldas pagastā un Ropažu novada Stopiņu pagastā – sodrēji dzīvojamo māju dūmvadā.

Otrdien saņemts izsaukums uz Ķekavas novada Baldones pagastu, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, kā arī uz Salaspils novada Salaspils pagastu, kur bija avarējusi vieglā automašīna. Abos gadījumos glābēji atvienoja automašīnas akumulatora klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Jau ziņojām, ka pirmdien īsi pirms pulksten četriem pēcpusdienā VUGD darbinieki, dodoties uz izsaukumu Ķekavas novada Ķekavas pagastā, avarēja, un apgāzās ugunsdzēsības autocisterna. No autocisternas, kurā atradās trīs ugunsdzēsēji glābēji, ar hidraulisko instrumentu palīdzību, atbrīvots viens ugunsdzēsējs.

Visi trīs cietušie nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Citi transportlīdzekļi negadījumā nebija iesaistīti. Sešos vakarā darbs notikuma vietā noslēdzās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.