Menu
 

Divu automašīnu sadursmē Ķekavas novadā trīs cietušie (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus.

Jau ziņots, ka ceturtdien priekšpusdienā glābēji steidzās uz Ķekavas novada Ķekavas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums – divu vieglo automašīnu sadursme, un abas automašīnas atradās grāvī. No vienas avarējušās automašīnas glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja vienu cilvēku, bet no otras automašīnas viens cilvēks uz imobilizācijas dēļa nogādāts NMPD mediķiem. 

Divu satiksmes negadījumu sekas novērstas Salaspils novada Salaspils pagastā. Ceturtdien dienas vidū tur bija notikusi kravas un vieglās automašīnas sadursme, un glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes, kā arī, izmantojot absorbentu, sakārtoja ceļa braucamo daļu un darbu notikumā noslēdza. Savukārt vakarā no avarējušas kravas automašīnas bija noplūdusi degviela, un glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Nedēļas nogalē reģistrēti vairāki nelieli ugunsgrēki. Ķekavas novada Baldonē dedzis mikroautobuss (2 m2 platībā), Siguldas novada Inčukalna pagastā – sodrēji vienstāva dzīvojamās mājas dūmvadā (1 m2), Ceriņu ielā Jūrmalā – atkritumi septiņstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva palīgtelpas konteinerā (0,5 m2), Gaujas ielā Ādažos – atkritumi sabiedriskajā tualetē atkritumu tvertnē (1 m2), Mārupes novada Babītes pagastā – vieglā automašīna (0,01 m2), Tilta ielā Siguldā – sodrēji divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā (1 m2), bet Salaspils novada Aconē – kravas automašīnas akumulatori (0,5 m2).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.