Menu
 

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 17 cilvēki (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 255 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 17 personas, viņu vidū trīs gājēji un trīs velosipēdisti, liecina Valsts policijas informācija.

Ceturtdien plkst.6.33 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Siguldas novada Inciemu, kur uz A3 šosejas bija notikusi divu vieglo automašīnu un smagās automašīnas sadursme. Glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no vieglās automašīnas atbrīvoja cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Trešdien plkst.8.31 saņemts izsaukums uz Mārupes novada Babītes pagastu, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Viens cilvēks no automašīnas izkļuva paša spēkiem, savukārt vienu cilvēku ugunsdzēsēji glābēji izcēla no automašīnas un nodeva NMPD mediķiem. Ceļu satiksmes negadījuma vietā tika sakārtota ceļa braucamā daļa un darbs notikumā noslēdzās.

Ceļu satiksmes negadījumu sekas VUGD darbinieki trešdienas rītā novērsa arī Rīgas gatvē Ādažos un Sila ielā Salaspilī.

Kopš pirmdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti deviņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Diviem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet septiņi tiks saukti pie kriminālatbildības. Četriem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet trijos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīts 51 administratīvā pārkāpuma protokols par braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens protokols par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas trīs zādzības no mājokļa un divas laupīšanas.

(papildināta ar 2.-4.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.