Menu
 

Piektdien ugunsgrēkā Siguldas novadā gājis bojā cilvēks (papildināta) Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pagājušās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis duci izsaukumu. Jau ziņots, ka piektdienas rītā Siguldas novadā dega vienstāva koka dzīvojamā māja 30 kvadrātmetru platībā, un pie ieejas durvīm ugunsdzēsēji atrada bojāgājušo. Kā informēja VUGD, dzēšanas darbi noslēdzās triju stundu laikā.

Sestdien vēlu vakarā divi izsaukumi saņemti no Olaines novada Olaines pagasta. Vienā gadījumā dega vienstāva pirts 12 m2 platībā, bet otrā – vienstāva dzīvojamās mājas jumta konstrukcijas 5 m2 platībā. Abi ugunsgrēki likvidēti aptuveni stundas laikā.

Degošas automašīnas apdzēstas piektdien Ādažu novada Carnikavas pagastā un sestdien Ķekavas novada Ķekavas pagastā.

Vēl Rīgas gatvē Ādažos divstāvu tirdzniecības ēkas gaitenī pie piekaramajiem griestiem degusi LED lampa, Engures ielu Jūrmalā piecstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī – krekls 0,01 m2 platībā (abi negadījumi likvidēti pirms ugunsdzēsēju ierašanās), bet Vārpas ielā Siguldā un Budeskalnu ielu Salaspilī – sodrēji divstāvu dzīvojamo māju dūmvadā.

Aizvadītajās dienās VUGD saņēma divus izsaukumus par ceļu satiksmes negadījumiem, kur glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes, kā arī sakārtoja ceļa braucamo daļu. Ceturtdien VUGD saņēma izsaukumu uz Lienes ielu Jūrmalā, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, bet piektdien pēcpusdienā glābēji devās uz Ropažu novada Garkalnes pagastu, kur bija notikusi triju vieglo automašīnu sadursme.

Sestdien vakarā VUGD darbinieki Rēzeknes pulka ielā Jūrmalā sazāģēja aizlūzušu koka zaru un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.