Menu
 

Kopš pirmdienas ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 14 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 211 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā un cietušas 14 personas, tostarp viens gājējs, viens velosipēdists un divi elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Jau ziņots, ka trešdienas rītā Olaines novada Olaines pagastā, uz autoceļa A5 (Salaspils-Babīte), bija notikusi vieglās un kravas automašīnu sadursme. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki notikuma vietā konstatēja, ka vieglā automašīna deg ar atklātu liesmu un tajā atrodas bojāgājusi automašīnas vadītāja. Savukārt kravas automašīnā, kas atradās uz sāniem, bija iespiests cilvēks, kurš tika atbrīvots un nogādāts līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta automašīnai.

Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus, kā arī aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus vai autovadītājus, kuri varētu būt fiksējuši negadījuma brīdi ar video reģistratora palīdzību, zvanot pa tālruņa numuru 67219847 vai 110. 

Kopš pirmdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti četri transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un divi narkotisko vielu iespaidā. Visi seši tiks saukti pie kriminālatbildības. Vienam pieķertajam šoferim konfiscēs transportlīdzekli, bet piecos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 139 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 12 protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas divas automašīnu zādzības un astoņas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.