Menu
 

Avārijās uz Pierīgas ceļiem cietuši trīs cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Avārijās uz Pierīgas ceļiem cietuši trīs cilvēki Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas pirmajā pusē Pierīgā bijuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši trīs cilvēki: Siguldas, Babītes novadā un Jūrmalā.

10. decembra vakarā Siguldas novada Kalnabeitēs vieglā automašīna ”Volvo C30” uzbrauca šķērslim, kā rezultātā traumas guva 57 gadus vecs vīrietis.

Otrdienas vakarā Jūrmalā transportlīdzeklis uzbraucis gājējai – 8 gadus vecai meitenei, savukārt Babītes novada Dzilnuciemā sadūrās kravas automašīna ”Volvo FH” ar vieglo automašīnu ”Volvo V50”, šajā negadījumā miesas bojājumus guva 28 gadus vecs vīrietis.

Nedēļas sākumā uz Pierīgas ceļiem notikušas arī avārijas, kurās neviens cilvēks nav cietis: pa četrām Mārupes novadā (tostarp divas Mārupē un viena Jaunmārupē) un Olaines novadā (divas Stūnīšos, pa vienai – Jaunolainē un Pārolainē), trīs – Jūrmalā, pa divām – Ādažu novadā (Garkalnē un Divezeros), Ķekavas novadā (Krustkalnos un Baložos) un Siguldā, bet viena avārija reģistrēta Stopiņu novada Vālodzēs.

Pieķerti arī autovadītāji, kuri sēdušies pie stūres reibumā: divi – Stopiņu novadā (Ulbrokā un Dreiliņos), bet pa vienam – Jūrmalā, Ādažos, Olaines novada Olaines pagastā, Ķekavas novada Daugmales pagastā, Garkalnes novada Langstiņos, Babītes novada Priežciemā un Saulkrastu novada VEF-Biķerniekos.

Tāpat nedēļas sākumā Pierīgā bijušas zādzības: Siguldā, Olainē un Jūrmalā nozagts transportlīdzeklis, savukārt Olainē reģistrētas divas zādzības no transportlīdzekļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.