Menu
 

Ugunsgrēkā Ķekavas novadā cietis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ugunsgrēkā Ķekavas novadā cietis cilvēks Foto: pixabay.com

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 32 izsaukumus, tostarp uz Ķekavas novadu, kur ugunsgrēkā cieta cilvēks, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Ceturtdien plkst. 16.51 VUGD saņēma izsaukumu uz Ķekavas novadu, kur no dzīvojamās mājas bija redzamas liesmas. Ugunsdzēsējiem ierodoties, konstatēts, ka vienstāva dzīvojamajā mājā deg grīda 2 m2 platībā. Mēģinot nodzēst ugunsgrēku pirms glābēju ierašanās, cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 18.14 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz vietām, kur dega atkritumi, sadzīves mantas, gulta, ziedu kioski un divas vieglās automašīnas, vēsta I. Palkavniece.

Laika posmā no šī gada 13. decembra plkst.  6.30 līdz 14. decembra plkst. 6.30 VUGD kopumā saņēma 32 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet 11 no izsaukumiem bija maldinājumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.