Menu
 

Kopš pirmdienas ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 18 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēts 201 ceļu satiksmes negadījums, cietušas 18 personas, viņu vidū trīs gājēji, trīs velosipēdisti un četri elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Kopš pirmdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti septiņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Četriem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet trīs tiks saukti pie kriminālatbildības.  Vienam pieķertajam šoferim konfiscēs transportlīdzekli, bet divos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 128 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un divi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena laupīšana, viena automašīnas zādzība un sešas zādzības no mājokļa.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) nedēļas pirmajā pusē vienīgo izsaukumu Pierīgā saņēmis trešdien vakarā uz Mārupes novada Mārupes pagastu, kur glābēji sazāģēja nolūzušu koku un atbrīvoja ceļa braucamo daļu.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.