Menu
 

Stopiņu pagastā izcēlies plašs ugunsgrēks, cietis cilvēks (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Aprīļa pirmās nedēļas otrajā pusē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumus.

Jau ziņots, ka sestdien pēcpusdienā Ropažu novada Stopiņu pagastā bija izcēlies ugunsgrēks – dega vienstāva dzīvojamās mājas jumts 300 kvadrātmetru platībā un šķūnis 7 m2 platībā. Ugunsgrēkā arī bija cietis viens cilvēks.

Ugunsgrēka dzēšanas darbos bija iesaistīti plaši spēki – vairāk nekā 20 ugunsdzēsēju ar sešām autocisternām un ūdensvedēju. Ugunsgrēks tika likvidēts pēc vairāk nekā piecu stundu darba.

Naktī uz piektdienu Jelgavas ielu Olainē dega dārza māja 20 m2 platībā, bet Ādažu novada Carnikavas pagastā – vienstāva vasarnīcā dega siena 5 m2 platībā. Savukārt Emīla Dārziņa ielā Jūrmalā uguns bija pārņēmusi sadzīves mantas 30 m2 platībā divstāvu dzīvojamās mājās pirmajā stāvā uz terases.

Vēl Gaujas ielā Ādažos degusi vieglā automašīna, Olaines novada Olaines pagastā – drošinātāji elektrības sadales skapī trīsstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva kāpņu telpā, bet Žubītes ielā Jūrmalā un Olaines novadā – sodrēji divstāvu dzīvojamo māju dūmvados.

Jau vēstīts, ka piektdien pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Ropažu novada Garkalnes pagastu, kur bija avarējusi kravas automašīna. Glābēji no avarējušās automašīnas atbrīvoja bojāgājušo un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Bet Mellužu prospektā Jūrmalā, izmantojot absorbentu, VUGD darbinieki savāca uz ceļa braucamās daļas izlijušu šķidrumu.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.