Menu
 

Garkalnes pagastā, automašīnai ietriecoties kokā un aizdegoties, gājis bojā tās vadītājs (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - pixabay.com Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - pixabay.com

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 224 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā un cietušas 16 personas, viņu vidū trīs gājēji un trīs elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Jau ziņots, ka otrdien ap plkst.20.00 Ropažu novada Garkalnes pagastā, uz autoceļa P3, pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, automašīnas “Citroen Berlingo” vadītājs uzbrauca kokam, pēc kā automašīna aizdegās. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas vadītājs. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Kopš pirmdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti septiņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Diviem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet pieci tiks saukti pie kriminālatbildības, un visos piecos gadījumos tiks piedzīta transportlīdzekļa vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 149 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 29 protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas divas laupīšanas, viena automašīnas zādzība un piecas zādzības no mājokļa.

(papildināta visa ziņa)

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.