Menu
 

Divu automašīnu sadursmē Mārupes novadā cietis cilvēks

  • Autors:  Apriņķis.lv/LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Laika posmā no šī gada 15.aprīļa plkst.6.30 līdz 16.aprīļa plkst.6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 61 izsaukumu – astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz kūlas ugunsgrēka dzēšanu, 48 uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi. Palīdzība bija nepieciešama arī Mārupes novadā.

Plkst. 15.42 saņemts izsaukums uz Mārupes novada Salas pagastu, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja iespiestu cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Notikuma vietā tika atvienotas automašīnu akumulatoru klemmes, sakārtota ceļa braucamā daļa un darbs ceļu satiksmes negadījumā noslēdzās, informē VUGD.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēts 118 ceļu satiksmes negadījums. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 490 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 226 par ātruma pārsniegšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti četri administratīvo pārkāpumu procesi un četri kriminālprocesi, tāpat ir uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz vietām, kur dega dārza māja, šķūnis, sodrēji divu ēku dūmvados, sodrēji krāsns sildmūrī, ārdurvis, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, trīs vieglās automašīnas un atkritumi. Tāpat aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz 22 vietām, kur sazāģēja aizlūzušus kokus vai to zarus, kas radīja apdraudējumu, vēsta VUGD.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.