Menu
 

Kopš pirmdienas ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 13 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 211 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki, viņu vidū viens velosipēdists un viens elektrisko skrejriteņu vadītājs, liecina Valsts policijas informācija.

Jau ziņots, ka pirmdien plkst. 15.42 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Salas pagastu, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja iespiestu cilvēku un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Kopš pirmdienas Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti astoņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Četriem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols un četri tiks saukti pie kriminālatbildības. Vienam pieķertajam šoferim konfiscēs transportlīdzekli, bet trijos gadījumos tiks piedzīta tā vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā sastādīti 154 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un divi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena laupīšana, viena automašīnas zādzība un piecas zādzības no mājokļa.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.